Κύπρος +306937234002 (Viber)

Nikon D750 DSLR Κάμερα (Σώμα)

1,145.00
000026

Εξοπλισμένη με επαγγελματική τεχνολογία απεικόνισης και σχεδιασμένη σε compact μέγεθος, τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για αυτήν τη φωτογραφική μηχανή. 

Ο νέος αισθητήρας με φορμά FX παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας με ευκρινέστερα αποτελέσματα από ποτέ άλλοτε σε υψηλές τιμές ISO. Ευαίσθητες λειτουργίες όπως η απόδοση AF, η ταχύτητα ριπής έως 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και η εγγραφή video Full HD σε 1080/60p συνυπάρχουν με μια ανακλινόμενη οθόνη και σας χαρίζουν απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi είναι πολύ απλό να κοινοποιείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες στη στιγμή.


ΑΙΣΘΗΤΉΡΑΣ ΜΕ ΦΟΡΜΆ FX 24,3 MP

Πλήρης λεπτομέρεια, απόλυτη ελευθερία. Ο ολοκαίνουργιος αισθητήρας προσφέρει μεγάλο δυναμικό εύρος και ευκρινή απόδοση σε όλο το φάσμα των τιμών ευαισθησίας για εικόνες με εκθαμβωτική ευκρίνεια και πλούσια τονικότητα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ISO

Τραβήξτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε υψηλά ISO. Το εύρος ISO 100-12800 έχει δυνατότητα επέκτασης μέχρι 50-51200 (ισοδύναμο).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ AF

Με τιμές ευαισθησίας μέχρι και -3 EV και τη γνωστή λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα της Nikon, η D750 κλειδώνει στο στόχο σας με εκπληκτική ακρίβεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΣΤΙΒΑΡΉ ΟΘΌΝΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΚΛΊΣΕΩΝ

Τραβήξτε φωτογραφίες και video από μοναδικές οπτικές γωνίες. Η οθόνη ανοίγει και μπορεί να πάρει κλίση έως 90º προς τα πάνω και έως 75º προς τα κάτω.


ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ WI-FI

Μοιραστείτε το όραμά σας. Ανεβάστε εντυπωσιακές φωτογραφίες πλήρους κάδρου μέσω ενός συμβατού smartphone ή tablet. Απλά κατεβάστε το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα Wireless Mobile Utility στην έξυπνη συσκευή σας.¹

ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΡΙΠΉΣ ΈΩΣ 6,5 ΚΑΡΈ ΑΝΆ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ (FPS)

Φωτογραφίστε γρήγορα κινούμενα θέματα με απόλυτη ευελιξία. Φωτογραφίστε εικόνες πλήρους ανάλυσης, χωρίς συμβιβασμούς, σε έως 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε φορμά FX και DX.

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ VIDEO

Εγγραφή video Full HD 1080p με 50p/60p. Αποκτήστε πρόσβαση σε εύρος από ISO 100 έως ISO 51200 (ισοδύναμο) κατά τη βιντεοσκόπηση έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και τα επίπεδα του ήχου. Ένα ειδικό μενού video σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις ρυθμίσεις video σε ένα σημείο.


EXPEED 4

Ενισχύει τη συνολική απόδοση της φωτογραφικής μηχανής αποδίδοντας εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Επιτρέπει εκπληκτική απόδοση εικόνας και ISO, καθώς και τη χρήση μεγάλης ταχύτητας καρέ κατά τη λήψη video.

PICTURE CONTROL 2.0

απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο στις λειτουργίες ευκρίνειας, αντίθεσης, φωτεινότητας, κορεσμού και απόχρωσης κατά τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση. Εύκολη επεξεργασία μετά τη λήψη με ρύθμιση Ισοβαρούς για μέγιστο δυναμικό εύρος, ακριβής προσαρμογή λεπτομερειών με τη ρύθμιση Διαύγειας. Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν οπτικά όσο εσείς τραβάτε τα πλάνα και μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία λήψης αποθηκεύοντας διαφορετικές επιλογές για video και για φωτογραφίες σε ένα ειδικό μενού.

TOTAL DIGITAL IMAGING SYSTEM (ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΉΣ ΨΗΦΙΑΚΉΣ ΑΠΕΙΚΌΝΙΣΗΣ)

αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του αισθητήρα 24,3 MP της D750 με το μεγάλο εύρος φακών NIKKOR. Με την ιδιαίτερα υψηλή ισχύ τους σε επίπεδο ανάλυσης, οι φακοί NIKKOR ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φωτογράφων κάθε κλάδου. Επίσης, η D750 είναι πλήρως συμβατή με το προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού Nikon (Creative Lighting System), ενώ συνδυάζεται με μια σειρά ευέλικτων μονάδων φλας Speedlight για δημιουργική φωτογράφιση με φλας εντός και εκτός φωτογραφικής μηχανής.


ΣΤΙΒΑΡΉ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ

η D750 είναι έτοιμη να κατακτήσει κάθε περιβάλλον καθώς προστατεύεται από ένα στιβαρό σώμα με στεγανοποίηση από τα καιρικά φαινόμενα. Η μονάδα κλείστρου από κέβλαρ/ίνες άνθρακα έχει δοκιμαστεί σε κύκλο ζωής 150.000 λήψεων, ενώ η μονοκόμματη στιβαρή δομή της φωτογραφικής μηχανής εγγυάται ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή.

Οθόνη ρύθμισης χρωμάτων: μπορείτε να μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας στη ροή εργασίας. Η οθόνη LCD RGBW 8,0 cm (3,2 in.), 1229k-dot με δυνατότητα κλίσης και μη ανακλαστική επίστρωση εγγυάται ευελιξία και εύκολη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες.

Σχεδίαση εξοικονόμησης ενέργειας: μεγαλύτερη διάρκεια φωτογράφισης με μία φόρτιση. Τραβήξτε έως 1.230 φωτογραφίες και έως 55 λεπτά video² με μία φόρτιση της εξαιρετικά μικρής και ελαφριάς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15.

Ευελιξία πλήρους κάδρου: κορυφαία εργονομία και ελαφριά κατασκευή σε μονοκόμματο σώμα φωτογραφικής μηχανής με στεγανοποίηση από καιρικά φαινόμενα για πραγματική ελευθερία κινήσεων πλήρους κάδρου. Η βαθιά λαβή εγγυάται σταθερό κράτημα της φωτογραφικής μηχανής σε κάθε μέγεθος παλάμης, ενώ παρατείνει το χρόνο κρατήματός της χωρίς να κουράζει.

Σύστημα AF 51 σημείων Multi-CAM 3500FX: εκπληκτική ακρίβεια πλήρους κάδρου. Με δυνατότητα διαμόρφωσης και κάλυψης 9, 21 και 51 σημείων και με ευαισθησία έως -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Προσφέρει βελτιωμένο κλείδωμα και επέκταση της δυνατότητας «αποθήκευσης ανά προσανατολισμό». Δεκαπέντε αισθητήρες διασταύρωσης (cross-type) στο κέντρο είναι συμβατοί με φακούς AF NIKKOR με ανοιχτό διάφραγμα με ταχύτητα f/5,6 ή μεγαλύτερη, και 11 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ανοιχτό διάφραγμα με ταχύτητα f/8.

AF επιλογής περιοχής από ομάδα: βελτιωμένη εμπειρία ανίχνευσης και παρακολούθησης θέματος. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα παρακολουθεί με συνέπεια πέντε διαφορετικά πεδία AF προσφέροντας έτσι βελτιωμένη εστίαση και απομόνωση του φόντου όταν τα θέματα της λήψης είναι συγκριτικά μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση. Η περιοχή AF 5 σημείων μπορεί να εναλλάσσεται στο φάσμα των 51 σημείων ανάλογα με τις απαιτήσεις της σύνθεσης.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλής περιοχής: για βιντεοσκόπηση σε διαφορετικές συνθήκες, η λειτουργία D-Movie εξασφαλίζει ποιοτικό video σε πολλά φορμά κάδρου. Η D750 εγγράφει video Full HD (1080p) σε φορμά FX και DX σε ταχύτητες καρέ 50p/60p με σημαντικά μειωμένο θόρυβο, παραμορφώσεις moiré και ψευδή χρώματα. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του ηλεκτρικού διαφράγματος κατά τη βιντεοσκόπηση, ενώ παρέχεται επίσης καθαρή έξοδος HDMI και δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Ελευθερία δημιουργίας video: αποκτήστε πλήρη έλεγχο των πλάνων σας κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ISO που επιθυμείτε έτσι ώστε να συνεργάζονται με τιμές από ISO 100 έως ISO 51200 (ισοδύναμο), ή να ορίσετε μέγιστο αυτόματο εύρος ISO από ISO 200 και μεγαλύτερο κατά τη λήψη σε λειτουργία Μ. Η αποθορυβοποίηση 3D της Nikon μειώνει τον τυχαίο θόρυβο, τις παραμορφώσεις και το τρεμούλιασμα που προκύπτει κατά τη βιντεοσκόπηση σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας. Η λειτουργία τονισμένων σημείων εμφανίζει ξεκάθαρα στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι υπερτονισμένα.

Έλεγχος ήχου υψηλής πιστότητας: προηγμένες δυνατότητες ελέγχου του ήχου που βελτιώνουν την εγγραφή ήχου και εξασφαλίζουν γενικά μεγαλύτερη ευελιξία. Διαθέτει είσοδο για στερεοφωνικό μικρόφωνο και έξοδο ήχου επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιείτε τα επίπεδα ήχου μεμονωμένα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR): συνδυάζει δύο λήψεις σε μία απελευθέρωση κλείστρου για να δημιουργηθούν λεπτομερείς εικόνες σκηνών υψηλής αντίθεσης.

Λειτουργία time-lapse μέσα στη φωτογραφική μηχανή: δημιουργήστε φωτογραφίες time-lapse με ομαλές μεταβάσεις έκθεσης μέσω ενός απλού μενού λειτουργιών. Χρησιμοποιήστε τη λήψη με περιοδικό χρονοδιακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κλείστρο σε προκαθορισμένα διαστήματα. Χρησιμοποιήστε τη φωτογράφιση time-lapse για να αποθηκεύσετε εικόνες ως αρχεία video και να δείτε τα αργά κινούμενα θέματα σε γρήγορη αναπαραγωγή, με ταχύτητες αναπαραγωγής από 24 έως 36.000 φορές μεγαλύτερες από το φυσιολογικό.

Λειτουργία εφέ: διασκεδάστε με τα διάφορα ειδικά εφέ ή χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες σκηνής για συγκεκριμένες περιστάσεις και τοποθεσίες. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα ειδικά εφέ και σε φωτογραφίες και σε video, συμπεριλαμβάνοντας τα εφέ Επιλεκτικό χρώμα, Έγχρωμο σκίτσο, Εφέ μινιατούρας και Νυχτερινή λήψη. Μπορείτε να προβάλετε σε προεπισκόπηση το επιλεγμένο σας εφέ και να ρυθμίσετε την έντασή του κατά τη λήψη.

Απεριόριστη συνεχής λήψη: αποτυπώστε αμέτρητες εικόνες και δημιουργήστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail). Πραγματοποιήστε λήψεις σε λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα κλείστρου από 4 δευτερόλεπτα και κάτω, έχοντας τη δυνατότητα να εγγράφετε όσες εικόνες JPEG ή RAW υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπει η χωρητικότητα των καρτών μέσων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Καθώς ο χρόνος μεταξύ εκθέσεων είναι εξαιρετικά μικρός, μπορείτε να ενώσετε ομαλά λήψεις με αστρικά ίχνη ή τα φώτα των κινούμενων αντικειμένων για να δημιουργήσετε όμορφα εφέ χρησιμοποιώντας εφαρμογές λογισμικού άλλων κατασκευαστών.

Απομακρυσμένη λειτουργία: υποστηρίζει τη ροή εργασίας σας με ειδικά εξαρτήματα για επαγγελματικό ασύρματο έλεγχο και μετάδοση εικόνων. Πραγματοποιήστε απομακρυσμένη λήψη από τη φωτογραφική μηχανή μέσω μιας έξυπνης συσκευής και χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής και την ειδική εφαρμογή WMU.¹ Για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο της ασύρματης λήψης, χρησιμοποιήστε τον ασύρματο δέκτη WR-R10 και τον ασύρματο πομπό WR-T10 ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής με το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-1. Για να συνδεθείτε σε Ethernet και ασύρματο LAN, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές καρτών SD χαρίζουν απρόσκοπτη εμπειρία λήψης. Και οι δύο υποδοχές κάρτας είναι συμβατές με κάρτες SDXC υψηλής χωρητικότητας και κάρτες UHS-I.

MPN:
1543
Μάρκα:
Nikon
Μοντούρα Φακού:
F-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
24.3MP
Ανάλυση Βίντεο:
2K FullHD (1920x1080px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 8-Bit
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14-Bit
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Όχι
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
2K 60p
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
6.5fps
Μέγιστη διάρκεια βίντεο:
29 λεπτά και 59 δευτ.
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη
Οθόνη Αφής:
Όχι
Σκόπευτρο:
Ναι (Οπτικό)
Συνδεσιμότητα:
  • Wi-Fi
Τύπος:
Reflex (SLR)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:0
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
35mm (Full Frame, FX)

 

Τύπος

Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex

Μοντούρα φακού

Μοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)

Πραγματική γωνία προβολής

Φορμά FX Nikon

Αισθητήρας εικόνας

Αισθητήρας CMOS 35,9 x 24,0 mm

Συνολικά pixel

24,93 εκατομμύρια

Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης

Καθαρισμός αισθητήρα εικόνας, δεδομένα αναφοράς για απομάκρυνση σκόνης από τη φωτογραφία (απαιτείται το λογισμικό Capture NX-D)

Ωφέλιμα pixel

24,3 εκατομμύρια

Μέγεθος εικόνας (pixel)

Περιοχή εικόνας FX (36x24): (Μεγ.) 6.016 x 4.016, (Μεσ.) 4.512 x 3.008, (Μικ.) 3.008 x 2.008. Περιοχή εικόνας 1,2x (30x20): (Μεγ.) 5.008 x 3.336, (Μεσ.) 3.752 x 2.504, (Μικ.) 2.504 x 1.664. Περιοχή εικόνας DX (24x16): (Μεγ.) 3.936 x 2.624, (Μεσ.) 2.944 x 1.968, (Μικ.) 1.968 x 1.312. Φωτογραφίες με φορμά FX που έχουν ληφθεί σε ζωντανή προβολή video: (Μεγ.) 6.016 x 3.376, (Μεσ.) 4.512 x 2.528, (Μικ.) 3.008 x 1.688. Φωτογραφίες με φορμά DX που έχουν ληφθεί σε ζωντανή προβολή video: (Μεγ.) 3.936 x 2.224, (Μεσ.) 2.944 x 1.664, (Μικ.) 1.968 x 1.112. Σημείωση: Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται σε ζωντανή προβολή video έχουν λόγο διαστάσεων 16: 9. Η φωτογραφική μηχανή προσφέρει δυνατότητα επιλογής φορμά βάσει DX και FX.

Αποθήκευση - Μορφή αρχείων

NEF (RAW): 12 ή 14 bit, συμπίεση χωρίς απώλειες ή απλή συμπίεση. JPEG: συμβατότητα με JPEG-Baseline για συμπίεση fine (περίπου 1: 4), normal (περίπου 1: 8) ή basic (περίπου 1: 16) συμπίεση (προτεραιότητα μεγέθους). Διατίθεται συμπίεση βέλτιστης ποιότητας. NEF (RAW) + JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG

Σύστημα Picture Control

Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές. Το επιλεγμένο στοιχείο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί. Δυνατότητα αποθήκευσης για προσαρμοσμένα Picture Control.

Αποθήκευση - Μέσα

SD, SDHC (συμβατότητα με UHS-I), SDXC (συμβατότητα με UHS-I)

Διπλή υποδοχή κάρτας

Η υποδοχή 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υπερχείλισης δεδομένων, για αποθήκευση εφεδρικών αντιγράφων ή για αποθήκευση αντιγράφων που δημιουργούνται με NEF+JPEG. Είναι δυνατή η αντιγραφή φωτογραφιών μεταξύ καρτών.

Σύστημα αρχείων

DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge

Σκόπευτρο

Μονοοπτικό σκόπευτρο reflex με πεντάπρισμα στο επίπεδο του ματιού

Κάλυψη κάδρου

FX (36x24): Περίπου 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα. 1,2x (30x20): Περίπου 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα. DX (24x16): Περίπου 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα

Μεγέθυνση

Περίπου 0,7x (φακός 50 mm f/1,4 ρυθμισμένος στο άπειρο, -1,0 m-1)

Απόσταση από το μάτι (Eyepoint)

21 mm (-1,0 m-1, από το κέντρο του φακού προσοφθαλμίου του σκοπεύτρου)

Ρυθμιστικό διόπτρας

–3 – +1 m-1

Οθόνη εστίασης

Διάφανη ματ οθόνη Type B BriteView Clear Matte Mark III με άγκιστρα περιοχής AF (είναι δυνατή η εμφάνιση πλέγματος καδραρίσματος)

Ρεφλέξ καθρέπτη

Γρήγορης επιστροφής

Προεπισκόπηση βάθους πεδίου

Ναι. Όταν πατάτε το κουμπί Pv, το διάφραγμα του φακού σταματά στην τιμή που έχει επιλεγεί από το χρήστη (λειτουργίες A και M) ή από τη φωτογραφική μηχανή (άλλες λειτουργίες)

Διάφραγμα φακού

Άμεσης επιστροφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο

Συμβατοί φακοί

Συμβατή με τους φακούς AF NIKKOR, συμπεριλαμβανομένων των φακών τύπου G, E και D (για τους φακούς PC ισχύουν κάποιοι περιορισμοί) και των φακών DX (με περιοχή εικόνας DX 24 x 16 1,5x), των φακών AI-P NIKKOR και των φακών AI χωρίς CPU (λειτουργίες έκθεσης A και M μόνο). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φακοί IX NIKKOR, φακοί για τη φωτογραφική μηχανή F3AF και φακοί χωρίς AI. Η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς με μέγιστο διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο (η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους υποστηρίζει 11 σημεία εστίασης με φακούς που διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα f/8 ή ταχύτερο).

Τύπος κλείστρου

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα κλείστρου

1/4.000 – 30 δευτ. σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV, bulb, χρόνος, X200

Ταχύτητα συγχρονισμού φλας

X=1/200 του δευτ., συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα 1/250 του δευτ. ή μικρότερη ταχύτητα (το εύρος φλας μειώνεται σε ταχύτητες μεταξύ 1/200 και 1/250 του δευτ.)

Λειτουργία λήψης

S (μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Q (αθόρυβη λήψη), Χρονομέτρης αυτοφωτογράφισης, MUP (καθρέπτης πάνω), Qc (αθόρυβες συνεχείς λήψεις)

Ταχύτητα προώθησης καρέ

Περίπου 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), 1-6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (CL), 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (CH) ή 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (Qc)

Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης

2, 5, 10, 20 δευτ., 1-9 εκθέσεις σε διαστήματα του 0,5, 1, 2 ή 3 δευτ.

Λειτουργίες απομακρυσμένης απελευθέρωσης κλείστρου

Υστέρηση τηλεχειριστηρίου, γρήγορη απόκριση τηλεχειριστηρίου, καθρέφτης πάνω μέσω τηλεχειριστηρίου (ML-L3)

Μέτρηση έκθεσης

Μέτρηση έκθεσης TTL με αισθητήρα RGB με περίπου 91K (91.000) pixel

Μέθοδος μέτρησης

Matrix: μέτρηση 3D color matrix III (φακοί τύπου G, E και D), μέτρηση color matrix III (άλλοι φακοί CPU), διατίθεται μέτρηση color matrix με φακούς χωρίς CPU, εφόσον παρέχονται δεδομένα φακού από το χρήστη. Κεντροβαρής: βάρος περίπου 75% που εφαρμόζεται σε κύκλο 12 mm στο κέντρο του κάδρου. Η διάμετρος κύκλου μπορεί να μεταβληθεί σε 8, 15 ή 20 mm ή ο υπολογισμός βάρους μπορεί να βασίζεται στη μέση τιμή ολόκληρου του κάδρου (κύκλος 12 mm με φακό χωρίς CPU). Σημειακή: μέτρηση κύκλου 4 mm (περίπου 1,5% του κάδρου) που βρίσκεται στο κέντρο του επιλεγμένου σημείου εστίασης (στο κεντρικό σημείο εστίασης, όταν χρησιμοποιείται φακός χωρίς CPU). Μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: διαθέσιμη με τους φακούς τύπου G, E και D, ισοδύναμη με την κεντροβαρή ρύθμιση όταν χρησιμοποιούνται άλλοι φακοί.

Εύρος μέτρησης (ISO 100, φακός f/1,4, 20 °C/68 °F)

Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα τονισμένα σημεία: 0-20 EV. Σημειακή μέτρηση: 2-20 EV.

Σύζευξη φωτόμετρου

CPU, AI

Λειτουργία

Αυτόματες λειτουργίες [αυτόματη, αυτόματα (ακύρωση φλας)], λειτουργίες σκηνής (πορτραίτο, τοπίο, παιδί, αθλητισμός, κοντινό, νυχτερινό πορτραίτο, νυχτερινό τοπίο, πάρτι/εσωτερικός χώρος, παραλία/χιόνι, ηλιοβασίλεμα, σούρουπο/αυγή, πορτραίτο μικρού ζώου, φως κεριών, άνθη, φθινοπωρινά χρώματα, τρόφιμα), λειτουργίες ειδικών εφέ (νυχτερινή λήψη, έγχρωμο σκίτσο, εφέ μινιατούρας, επιλεκτικό χρώμα, σιλουέτα, έντονη φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα), αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα (P), αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου (S), αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος (A), χειροκίνητη (M), U1 (ρυθμίσεις χρήστη 1), U2 (ρυθμίσεις χρήστη 2)

Αντιστάθμιση έκθεσης

Μπορεί να ρυθμιστεί κατά -5 έως +5 EV σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV στις λειτουργίες P, S, A, M, SCENE και Νυχτερινή λήψη

Bracketing έκθεσης

2 έως 9 κάδρα σε βήματα του 1/3, 1/2, 2/3 ή 1 EV, 2 έως 5 κάδρα σε βήματα των 2 ή 3 EV

Κλείδωμα έκθεσης

Κλείδωμα φωτεινότητας στην ανιχνευμένη τιμή με το κουμπί AE-L/AF-L

Ευαισθησία ISO

ISO 100-12800 σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7 ή 1 EV (ισοδύναμο ISO 50) κάτω του ISO 100 ή σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7, 1 ή 2 EV (ισοδύναμο ISO 51200) άνω του ISO 12800, διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO

Ενεργό D-Lighting

Αυτόματο, Πολύ υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό ή Απενεργοποίηση

ADL bracketing

2 καρέ χρησιμοποιώντας την επιλεγμένη τιμή για ένα καρέ ή 3-5 καρέ χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες τιμές για όλα τα καρέ

Αυτόματη εστίαση

Προηγμένη μονάδα αισθητήρα αυτόματης εστίασης Multi-CAM 3500 II της Nikon με ανίχνευση φάσης TTL, βελτιστοποίηση και 51 σημεία εστίασης (συμπεριλαμβανομένων των 15 αισθητήρων διασταύρωσης (cross-type) και f/8 υποστηριζόμενο από 11 αισθητήρες) και βοηθητικός φωτισμός AF (εύρος περίπου 0,5 έως 3 m/1 ft 8 in. έως 9 ft 10 in.)

Εύρος ανίχνευσης

Τιμή έκθεσης -3 έως +19 (ISO 100, 20 °C/68 °F)

Λειτουργία φακού

Αυτόματη εστίαση (AF): λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), συνεχής λειτουργία AF (AF-C), αυτόματη επιλογή AF-S/AF-C (AF-A), προκαταρκτική παρακολούθηση εστίασης που ενεργοποιείται αυτόματα ανάλογα με την κατάσταση του θέματος. Χειροκίνητη εστίαση (M): μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους

Σημεία εστίασης

Μπορεί να επιλεγεί από 51 ή 11 σημεία εστίασης

Λειτουργία επιλογής περιοχής AF

AF μονού σημείου, AF δυναμικής περιοχής 9, 21 ή 51 σημείων, παρακολούθηση 3D, AF επιλογής περιοχής από ομάδα, AF αυτόματης επιλογής περιοχής

Κλείδωμα εστίασης

Η εστίαση μπορεί να κλειδώσει πατώντας το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση (λειτουργία AF ενός καρέ) ή πατώντας το κουμπί AE-L/AF-L

Ενσωματωμένο φλας

Αυτόματο, πορτραίτο, παιδί, κοντινό, νυχτερινό πορτραίτο, πάρτι/εσωτερικός χώρος, πορτραίτο μικρού ζώου, έγχρωμο σκίτσο: αυτόματο φλας με αυτόματη ανύψωση P, S, A, M, τρόφιμα: Χειροκίνητη ανύψωση με απελευθέρωση κουμπιού

Αριθμός Οδηγού

Περίπου 12/39, 12/39 με χειροκίνητο φλας (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)

Έλεγχος φλας

TTL: διατίθεται έλεγχος φλας i-TTL με χρήση αισθητήρα RGB με περίπου 91K (91.000) pixel και ενσωματωμένο φλας. Χρησιμοποιείται εξισορροπημένος συμπληρωματικός φωτισμός φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με μέτρηση matrix, κεντροβαρή και σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία, τυπικό φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με σημειακή μέτρηση

Λειτουργία φλας

Αυτόματη, αυτόματη μείωση κοκκινίσματος των ματιών, αυτόματος αργός συγχρονισμός, αυτόματος αργός συγχρονισμός με μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, συμπληρωματικός φωτισμός φλας, μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, αργός συγχρονισμός, αργός συγχρονισμός με μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, αργός συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, απενεργοποίηση. Υποστηρίζεται αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP

Αντιστάθμιση φλας

-3 έως +1 EV σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV

Bracketing φλας

2 έως 9 καρέ σε βήματα του 1/3, 1/2, 2/3 ή 1 EV. 2 έως 5 καρέ σε βήματα του 2 ή 3 EV

Ένδειξη ετοιμότητας φλας

Ανάβει όταν η ενσωματωμένη ή η προαιρετική μονάδα φλας είναι πλήρως φορτισμένη. Αναβοσβήνει μετά την ενεργοποίηση του φλας σε πλήρη ισχύ

Πέδιλο εξαρτημάτων

Επαφή hot-shoe ISO 518 με επαφές συγχρονισμού και δεδομένων, και ασφάλεια

Σύστημα δημιουργικού φωτισμού Nikon

Υποστηρίζεται το Nikon CLS, διαθέσιμη η επιλογή λειτουργίας εντολέα

Ακροδέκτης συγχρονισμού

Προσαρμογέας ακροδέκτη συγχρονισμού AS-15 (διατίθεται ξεχωριστά)

Ισορροπία λευκού

Αυτόματη (2 τύποι), φωτισμός πυρακτώσεως, φωτισμός φθορισμού (7 τύποι), άμεσο ηλιακό φως, φλας, συννεφιά, σκίαση, χειροκίνητη προτοποθέτηση (δυνατότητα αποθήκευσης έως 6 τιμών, μέτρηση σημειακής ισορροπίας λευκού διαθέσιμη κατά τη ζωντανή προβολή), επιλογή θερμοκρασίας χρώματος (2.500 K-10.000 K), με δυνατότητα βελτιστοποίησης για όλες τις επιλογές

Bracketing ισορροπίας λευκού

2 έως 3 καρέ σε βήματα του 1, 2 ή 3

Ζωντανή Προβολή - Λειτουργίες

Φωτογράφιση σε ζωντανή προβολή (φωτογραφίες), ζωντανή προβολή video (video)

Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία φακού

Αυτόματη εστίαση (AF): Λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), διαρκής λειτουργία AF (AF-F). Χειροκίνητη εστίαση (M)

Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία επιλογής περιοχής AF

Αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα, AF ευρείας περιοχής, AF κανονικής περιοχής, AF παρακολούθησης θέματος

Ζωντανή Προβολή - Αυτόματη εστίαση

AF με ανίχνευση αντίθεσης σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου (η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα το σημείο εστίασης όταν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα ή η αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος)

Video - Μέτρηση

Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον κύριο αισθητήρα εικόνας

Video - Μέθοδος μέτρησης

Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία

Video - Μέγεθος καρέ (pixel) και ταχύτητα καρέ

1.920 x 1.080, 60 p (προοδευτική), 50 p, 30 p, 25 p, 24 p. 1.280 x 720, 60 p, 50 p. Οι πραγματικές ταχύτητες καρέ για 60 p, 50 p, 30 p, 25 p και 24 p είναι 59,94, 50, 29,97, 25 και 23,976 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) αντίστοιχα. Όλες οι επιλογές υποστηρίζουν και υψηλή και κανονική ποιότητα εικόνας

Video - Μορφή αρχείων

MOV

Video - Συμπίεση video

H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding

Video - Μορφή εγγραφής ήχου

Γραμμικό PCM

Video - Συσκευή εγγραφής ήχου

Ενσωματωμένο ή εξωτερικό στερεοφωνικό μικρόφωνο. Δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας.

Οθόνη

8 cm (3,2 in.) διαγώνια. TFT LCD πολυπυριτίου χαμηλής θερμοκρασίας με δυνατότητα κλίσης, οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου 100% περίπου και ρύθμιση φωτεινότητας και γωνίας. Περίπου 1.229k-dot (VGA, 640 x RGBW x 480 = 1.228.800 κουκκίδες)

Απεικόνιση

Απεικόνιση πλήρους κάδρου και εικονιδίων (4, 9 ή 72 εικόνες ή ημερολόγιο) με zoom απεικόνισης, αναπαραγωγή video, slide show φωτογραφιών ή/και video, εμφάνιση ιστογράμματος, τονισμένα σημεία, πληροφορίες φωτογραφίας, εμφάνιση δεδομένων τοποθεσίας και αυτόματη περιστροφή εικόνας

USB

Hi-Speed USB, συνιστάται σύνδεση σε ενσωματωμένη θύρα USB

Έξοδος HDMI

Επαφή HDMI τύπου C

Είσοδος ήχου

Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm, υποστηρίζεται πρόσθετη τροφοδοσία)

Έξοδος ήχου

Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm)

Υποδοχή(ές) εξαρτημάτων

Ασύρματα τηλεχειριστήρια: WR-1, WR-R10 (διατίθενται χωριστά). Ντεκλανσέρ: MC-DC2 (διατίθεται χωριστά). Μονάδα GPS: GP-1/GP-1A (διατίθενται χωριστά)

Πρότυπα Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

IEEE 802.11b, IEEE 802.11g

Πρωτόκολλα επικοινωνίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

IEEE 802.11b: DSSS/CCK IEEE 802.11g: OFDM

Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

2.412 - 2.462 MHz (1 - 11 κανάλια)

Εμβέλεια (πεδίο οπτικής επαφής) Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

Περίπου 30 m/98 ft (με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν παρεμβολές, το εύρος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ του σήματος και την παρουσία ή την απουσία εμποδίων)

Ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων (πραγματικές μετρημένες τιμές) Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

54 Mbps. Μέγιστοι ρυθμοί λογικών δεδομένων σύμφωνα με το πρότυπο IEEE. Οι πραγματικές ταχύτητες ενδέχεται να διαφέρουν.

Ασφάλεια Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

Έλεγχος πιστοποίησης: ανοιχτό σύστημα, WPA2-PSK. Κρυπτογράφηση: AES

Πρωτόκολλα πρόσβασης Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

Υποδομή

Υποστηριζόμενες γλώσσες

Αγγλικά, Αραβικά, Βεγγαλικά, Βιετναμικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινεζικά (απλοποιημένα και παραδοσιακά), Κορεατικά, Μαραθικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Πορτογαλίας και Βραζιλίας), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Ταμιλικά, Τελουγκουϊκά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φινλανδικά, Χίντι

Μπαταρία

Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15

Τροφοδοτικό μπαταρίας

Προαιρετικό πολλαπλό τροφοδοτικό μπαταρίας MB-D16 με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου Nikon EN-EL15 ή έξι αλκαλικές μπαταρίες AA, Ni-MH ή μπαταρίες λιθίου

Μετασχηματιστής ρεύματος

Μετασχηματιστής ρεύματος EH-5b, απαιτείται ακροδέκτης τροφοδοσίας EP-5B (διατίθεται ξεχωριστά)

Υποδοχή τριπόδου

1/4 in. (ISO 1222)

Διαστάσεις (Π x Y x Β)

Περίπου 140,5 x 113 x 78 mm (5,6 x 4,5 x 3,1 in.)

Βάρος

Περίπου 840 g (1 lb 13,7 oz) με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης αλλά χωρίς καπάκι σώματος, περίπου 750 g (1 lb 10,5 oz, μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)

Συνθήκες λειτουργίας - Θερμοκρασία

0 °C - 40 °C (+32 °F - 104 °F)

Συνθήκες λειτουργίας - Υγρασία

85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

Παρεχόμενα εξαρτήματα

Ελαστικό προσοφθάλμιο DK-21, καπάκι σώματος BF-1B, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15 με κάλυμμα ακροδεκτών, φορτιστής μπαταρίας MH-25a (παρέχεται είτε μετασχηματιστής ρεύματος είτε καλώδιο ρεύματος τύπου και σχήματος που διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή πώλησης), κάλυμμα προσοφθαλμίου DK-5, καλώδιο USB UC-E17, λουρί AN-DC14, πρόγραμμα εγκατάστασης ViewNX 2


Όλες οι τιμές αφορούν σε φωτογραφικές μηχανές με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, η οποία λειτουργεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος που ορίζεται από την Ένωση Φωτογραφικών Μηχανών και Προϊόντων Απεικόνισης (Camera and Imaging Products Association - CIPA), με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου αναφέρεται διαφορετικά: 23 ± 3 °C (73,4 ± 5,4 °F).

Η Nikon επιφυλάσσεται του δικαιώματος αλλαγής των προδιαγραφών υλικού και λογισμικού που περιγράφονται σε αυτές τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η Nikon δεν ευθύνεται για ζημιές που ενδέχεται να προκύψουν από τυχόν σφάλματα των υφιστάμενων προδιαγραφών.

 

Στη ίδια ΤΙμή!

1,088.00
Panasonic Lumix G 7-14mm f/4 ASPH. Vario Lens
001021
1,097.00