Κύπρος +306937234002 (Viber)

Canon EOS 5D Mark IV DSLR Κάμερα (Σώμα)

2,795.00
000028

Αναζητώντας το τέλειο

Σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση σε κάθε περίσταση, η EOS 5D Mark IV είναι μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή μηχανή, εξαιρετικής κατασκευής.

Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Μόλις το φως μπει στο φακό, η EOS 5D Mark IV καταγράφει κάθε μικρή διαφορά, χρώμα και λεπτομέρεια. Και πάλι, η Canon δίνει νέα διάσταση στη λεπτομέρεια, χάρη σε έναν νέο αισθητήρα που με εκπληκτικές δυνατότητες ευκρίνειας. Δείτε τον κόσμο σας όπως ποτέ άλλοτε.

Απόλυτη ακρίβεια

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει προηγμένες δυνατότητες εστίασης και φωτομέτρησης, που επιτρέπουν την παρακολούθηση και την αποτύπωση κάθε στιγμής καθώς συμβαίνει, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Κατασκευή για υψηλές επιδόσεις

Οι θρυλικές μηχανές αντέχουν στο χρόνο και η σειρά EOS 5D προσέφερε ανέκαθεν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, υψηλές επιδόσεις και προηγμένη στεγανοποίηση1 σε μια νέα γενιά φωτογράφων. Η EOS 5D Mark IV συνεχίζει αυτήν τη δέσμευση, προσφέροντας απόδοση υψηλής ταχύτητας και ανθεκτικότητα.

Αναβαθμιστείτε σε κινηματογραφικές λήψεις 4K

Ελευθερώστε τον κινηματογραφιστή 4K που κρύβετε μέσα σας και προσθέστε τη δυνατότητα λήψης EOS Movie 4K στο χαρτοφυλάκιό σας.

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Συνδεθείτε και μοιραστείτε εικόνες ταχύτατα με τις συνδέσεις USB 3.0, Wi-Fi και NFC.

Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας με το διευρυμένο σύστημα 61 σημείων AF, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε θέματα ακόμη και με την πιο απρόβλεπτη κίνηση. Στην EOS 5D Mark IV, τα 61 σημεία AF1 έχουν τοποθετηθεί σε ευρύτερη περιοχή –8% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην κεντρική περιοχή και 24% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην περιφέρεια– προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία στο πού μπορείτε να τοποθετήσετε τα θέματα κατά τη σύνθεση του κάδρου.

Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Γρήγορη, συνεχής εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Ο υψηλή ευαισθησίας αισθητήρας AF εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις εστίασης στην EOS 5D Mark IV, ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα φωτισμού EV-32. Η δυνατότητα αυτή βελτιώνεται περαιτέρω σε EV-43 κατά τη λήψη σε κατάσταση Άμεσης προβολής με τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF.

Low light portrait by Paolo Pellegrin with EOS 5D Mark IV
     
Λήψη με EOS 5D Mark IV

Κορυφαία ακρίβεια AF, ακόμα και με φακούς μεγάλου μήκους

Αν είστε φωτογράφος αθλητικών διοργανώσεων ή άγριας φύσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά σούπερ τηλεφακούς με extender για να πλησιάσετε πιο κοντά στα θέματά σας. Χάρη στο μέγιστο αριθμό 61 σημείων AF με 21 σημεία AF τύπου σταυρού σε f/81, η εστίαση υψηλής ακρίβειας έγινε πολύ πιο εύκολη.

Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

Αισθητήρας φωτομέτρησης 150K

Η EOS 5D Mark IV χρησιμοποιεί έναν ειδικό αισθητήρα φωτομέτρησης RGB+IR με 150.000 pixel, για υπολογισμό της έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Ο αισθητήρας αυτός συνεργάζεται επίσης με το σύστημα AF της μηχανής, συμβάλλοντας στον εντοπισμό και στην παρακολούθηση έγχρωμων αντικειμένων, καθώς και στην αναγνώριση προσώπων.

150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV

Παρακολουθήστε τα θέματά σας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει το σύστημα EOS iTR AF, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις στον τομέα της παρακολούθησης των θεμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την παρακολούθηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές καταστάσεις όταν εστιάζετε και παρακολουθείτε ένα πρόσωπο ή ένα διαφορετικό θέμα.

Gannet tracked in focus with 5D Mark IV
     
Λήψη με EOS 5D Mark IV
f/41/2500

Επιλέξτε επιδόσεις εστίασης ανάλογα με το θέμα
Η λειτουργία AI Servo AF III της Canon διαθέτει έναν αλγόριθμο αυτόματης εστίασης, ο οποίος βελτιώνει την ευαισθησία παρακολούθησης σε σκηνές όπου το θέμα μπορεί να κινηθεί ξαφνικά.

Οι έξι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις AF, βασισμένες σε μελέτες περιπτώσεων, σας βοηθούν να κάνετε την πιο κατάλληλη επιλογή για το θέμα σας, όπως η Ευαισθησία παρακολούθησης, η Επιτάχυνση/επιβράδυνση παρακολούθησης και η Αυτόματη αλλαγή σημείου AF.

AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Αποτυπώστε τη στιγμή υπό οποιαδήποτε πηγή τεχνητού φωτός

Η EOS 5D Mark IV ανιχνεύει τη συχνότητα τρεμοπαίγματος των πηγών φωτός και προσαρμόζει τον χρονισμό της λήψης ώστε η εικόνα να καταγράφεται περίπου όταν κορυφώνεται η φωτεινότητα, μειώνοντας την επίδραση του τρεμοπαίγματος. Η λειτουργία αυτή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συχνότητα τρεμοπαίγματος 100Hz και 120Hz και χρησιμοποιεί βελτιωμένο αλγόριθμο που αποτρέπει τη λανθασμένη ανίχνευση τρεμοπαίγματος του φωτός.


Επιλογή σημείου AF

Το νέο πλήκτρο επιλογής περιοχής AF στην πλάτη της EOS 5D Mark IV διευκολύνει την αλλαγή των σημείων αυτόματης εστίασης χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας.

 

Επεξεργαστής για γρηγορότερη απόδοση

Στον πυρήνα της EOS 5D Mark IV βρίσκεται ο γρήγορος επεξεργαστής DIGIC 6+, ο οποίος ελέγχει κάθε παράμετρο της συμπεριφοράς της μηχανής, όπως –μεταξύ άλλων– τη μετατροπή των ακατέργαστων δεδομένων του αισθητήρα σε αρχεία εικόνων υψηλής ποιότητας με πλούσιες λεπτομέρειες, χαμηλό θόρυβο, αλλά και ρεαλιστικά χρώματα και τόνους δέρματος.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Καταγράψτε κάθε στιγμή, καρέ-καρέ

Κατασκευασμένη εξ αρχής για υψηλές επιδόσεις, η EOS 5D Mark IV προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς λήψης στα 7fps1 με πλήρως αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση, καταγράφοντας έως 21 εικόνες RAW ή απεριόριστο αριθμό εικόνων JPEG σε μία ριπή2. Έτσι, θα είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο καρέ. Στην κατάσταση Άμεσης προβολής παρέχεται η δυνατότητα συνεχούς λήψης στα 4,3 fps με παρακολούθηση AF. Έτσι, θα είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο καρέ.

Gannet caught in mid flight with EOS 5D Mark IV
     
Λήψη με EOS 5D Mark IV

Ευκρινής οθόνη αφής LCD μεγάλης ακρίβειας

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD 3,2" διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου μέσω αφής, διευκολύνοντας τις λήψεις με την EOS 5D Mark IV. Πατήστε για να επιλέξετε εντολές από τα μενού και σαρώστε την οθόνη με το δάχτυλό σας προς τα εμπρός και πίσω για να εξετάσετε εικόνες. Χάρη στις τέσσερις επιλογές χρωματικών τόνων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα την οθόνη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Αθόρυβη, διακριτική λήψη

Επιλέξτε την κατάσταση αθόρυβης λήψης στην EOS 5D Mark IV για να ελαχιστοποιήσετε τον θόρυβο του κλείστρου. Ειδικοί αποσβεστήρες επιτρέπουν στη μηχανή να λειτουργεί αθόρυβα, ακόμη και στα πιο ήσυχα περιβάλλοντα.

Discreet photo with EOS 5D Mark IV
     
Λήψη με EOS 5D Mark IV f/41/2501600

Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη
Οι κραδασμοί από την αστάθεια της μηχανής ή την αναπήδηση του καθρέπτη μπορεί να προκαλέσουν θόλωμα των εικόνων. Έτσι, η Canon δημιούργησε το Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη που ελαχιστοποιεί το θόλωμα και εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες με μειωμένα επίπεδα θορύβου. Ιδανικό χαρακτηριστικό για λήψεις όπου απαιτείται διακριτικότητα.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV
Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη
Προβολή βίντεο


Δείτε, συνθέστε και τραβήξτε με απόλυτη ευκρίνεια

Το Έξυπνο σκόπευτρο II, με πληροφορίες λήψης όπως το ηλεκτρονικό επίπεδο σε δύο άξονες, εξασφαλίζει ευκρινέστερη και πιο φωτεινή εικόνα της σκηνής μέσω του φακού, με ποσοστό κάλυψης σχεδόν 100%. Η προσεκτική διάταξη των πληροφοριών λήψης επιτρέπει τη σύνθεση του κάδρου με ευκολία και ακρίβεια, ενώ η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του φωτογράφου.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Οθόνη Προσαρμογής γρήγορου ελέγχου

Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός και εργάζεται με διαφορετικούς τρόπους. Οι μηχανικοί της Canon έχουν κατασκευάσει τη μηχανή έτσι ώστε η αλλαγή του τύπου, του μεγέθους και της θέσης των εικονιδίων στην Προσαρμοσμένη οθόνη Γρήγορου ελέγχου να γίνεται γρήγορα και εύκολα, ώστε να βρίσκετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις χωρίς προβλήματα.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει ανθεκτικά εξαρτήματα στεγανοποίησης3 και στιβαρή κατασκευή από κράμα μαγνησίου, επιτρέποντας στους φωτογράφους να συνεχίζουν με αυτοπεποίθηση τις λήψεις τους ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Με μικρότερο βάρος από την EOS 5D Mark III, η EOS 5D Mark IV έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη απόδοση λήψης και μακροζωίας.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Βελτιώστε την ικανότητα λήψης

Η Λαβή μπαταρίας BG-E20 προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα στον χειρισμό της EOS 5D Mark IV, καθώς και διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τον χρόνο λήψης και να διατηρήσετε τον έλεγχο κάθε στιγμή, χάρη στα κατακόρυφα χειριστήρια για την εστίαση και τη φωτομέτρηση.

MPN:
1483C002
Μάρκα:
Canon
Μοντούρα Φακού:
EF-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
30.4MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 8-Bit
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14-Bit
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Όχι
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 30p
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
7fps
Μέγιστη διάρκεια βίντεο:
29 λεπτά και 59 δευτ.
Οθόνη:
Ενσωματωμένη Οθόνη
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Ναι (Οπτικό)
Συνδεσιμότητα:
  • GPS
  • NFC
  • Wi-Fi
Τύπος:
Reflex (SLR)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:0
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
35mm (Full Frame, FX)

Αισθητήρας εικόνας
Τύπος
CMOS 36 x 24mm

Ενεργά pixel
Περίπου 30,4MP

Συνολικά pixel
Περίπου 31,7MP

Αναλογίες
3:2

Χαμηλοπερατό φίλτρο
Ενσωματωμένο/Σταθερό

Καθαρισμός αισθητήρα
Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού EOS

Τύπος φίλτρου χρωμάτων
Πρωτευόντων χρωμάτων

Εικόνα
Τύπος
DIGIC 6+

Φακός
Βάση φακού
EF (εξαιρούνται οι φακοί EF-S/EF-M)

Εστιακή απόσταση
Ισοδύναμη με 1,0x της εστιακής απόστασης του φακού

Εστίαση
Τύπος
Σύστημα ανίχνευσης διαφοράς φάσης κατά το σχηματισμό δευτερεύουσας εικόνας μέσω του φακού (TTL), με ειδικό αισθητήρα AF

Σύστημα/σημεία AF
61 σημεία/έως 41 σημεία AF τύπου σταυρού, συμπερ. 5 σημείων τύπου διπλού σταυρού σε f/2,8 και 61 σημεία/21 σημεία AF τύπου σταυρού σε f/81
Ο αριθμός των σημείων AF τύπου σταυρού εξαρτάται από τον φακό.

Εύρος λειτουργίας AF
EV -3-18 (στους 23°C και ISO100)

Καταστάσεις AF
One Shot
AI Focus
AI Servo AF

Επιλογή σημείου AF
Αυτόματη επιλογή: Χρήση και των 61 σημείων AF (βάσει της ρύθμισης EOS iTR AF)
Χειροκίνητη επιλογή: AF μεμονωμένου σημείου (με δυνατότητα επιλογής 61, 15, 9 σημείων ή μόνο των σημείων τύπου σταυρού)
Χειροκίνητη επιλογή: AF μεμονωμένου σημείου
Χειροκίνητη επιλογή: Επέκταση σημείου AF σε 4 σημεία (επάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά)
Χειροκίνητη επιλογή: Επέκταση σημείου AF σε 8 περιβάλλοντα σημεία
Χειροκίνητη επιλογή: AF ζώνης (όλα τα σημεία AF διαχωρισμένα σε 9 ζώνες εστίασης)
Χειροκίνητη επιλογή: AF μεγάλης ζώνης (όλα τα σημεία AF διαχωρισμένα σε 3 ζώνες εστίασης)
Δυνατότητα ξεχωριστής επιλογής σημείων AF για οριζόντια και κατακόρυφη λήψη

Εμφάνιση επιλεγμένου σημείου AF
Διαφανής LCD στο σκόπευτρο και εμφάνιση στην οθόνη Γρήγορου ελέγχου

Κλείδωμα AF
Κλείδωμα με πάτημα του κουμπιού του κλείστρου μέχρι το μέσον ή με πάτημα του πλήκτρου AF ON στην κατάσταση One Shot AF. Χρήση πλήκτρου προγραμματισμένου σε στοπ AF σε AI servo

Βοηθητική δέσμη AF
Εκπομπή από προαιρετικό ειδικό φλας Speedlite

Χειροκίνητη εστίαση
Επιλογή στον φακό

Μικρορύθμιση AF
Χειροκίνητη: Εισαγωγή ρύθμισης σε +/- 20 βήματα (ρύθμιση ευρείας γωνίας και τηλεφακού για φακούς ζουμ)
Ίδια τιμή ρύθμισης για όλους τους φακούς
Ανεξάρτητη ρύθμιση για έως και 40 φακούς
Απομνημόνευση των ρυθμίσεων για κάθε φακό βάσει αριθμού σειράς

Έλεγχος έκθεσης
Καταστάσεις φωτομέτρησης
Περίπου Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel RGB+IR, μέτρηση 252 ζωνών. Σύστημα έξυπνης ανάλυσης θέματος EOS
(1) Μέτρηση με συνολική αποτίμηση (διασύνδεση με όλα τα σημεία AF)
(2) Μερική μέτρηση (περίπου 6,1% του σκοπεύτρου στο κέντρο)
(3) Μέτρηση σημείου: Μέτρηση κεντρικού σημείου (περίπου 1,3% του σκοπεύτρου στο κέντρο)
Δεν παρέχεται μέτρηση σημείου με διασύνδεση στο σημείο AF
(4) Φωτομέτρηση μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο

Εύρος φωτεινότητας μέτρησης
EV 0-20 (στους 23°C, ISO100, με μέτρηση με συνολική αποτίμηση)

Κλείδωμα AE
Αυτόματα: Στην κατάσταση One-Shot AF με μέτρηση με συνολική αποτίμηση, το κλείδωμα AE γίνεται κατά την επίτευξη της εστίασης
Χειροκίνητα: Μέσω του πλήκτρου κλειδώματος AE στις καταστάσεις P, Av, Tv και M

Διόρθωση έκθεσης
+/-5 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ (δυνατότητα συνδυασμού με Αυτ. οριοθέτηση έκθεσης [AEB]).

Αυτόματη οριοθέτηση έκθεσης (AEB)
+/-3 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ

Λήψη με αντιμετώπιση τρεμοπαίγματος φωτισμού
Ναι. Ανίχνευση τρεμοπαίγματος σε συχνότητα 100Hz ή 120Hz. Η μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να μειωθεί

Ευαισθησία ISO
Αυτόματη 100-32000 (βήματα 1/3 στοπ ή ολόκληρου στοπ)
Δυνατότητα επέκτασης ISO σε L:50, H1: 51200, H2: 102400,2

Κλείστρο
Τύπος
Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα
30-1/8000 δευτ. (σε βήματα 1/2 ή 1/3), λήψη Bulb (συνολικό εύρος ταχυτήτων κλείστρου. Το διαθέσιμο εύρος διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση λήψης)

Ελευθέρωση κλείστρου
Ηλεκτρομαγνητική ελευθέρωση κλείστρου με απαλό άγγιγμα

Ισορροπία λευκού (ΙΣΛ)
Τύπος
Αυτόματη ισορροπία λευκού με τον αισθητήρα εικόνας

Ρυθμίσεις
ΑΙΣΛ (Προτεραιότητα ατμόσφαιρας/Προτεραιότητα λευκού), Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυράκτωσης, Λευκό φως φθορισμού, Φλας, Εξειδικευμένη, Ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος
Διόρθωση ισορροπίας λευκού:
1. Μπλε/Κίτρινο +/-9
2. Ματζέντα/Πράσινο +/-9

Εξειδικευμένη ισορροπία λευκού
Ναι, δυνατότητα καταχώρισης 1 ρύθμισης

Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού (ΙΣΛ)
'+/-3 επίπεδα σε βήματα ενός επιπέδου
3, 2, 5 ή 7 οριοθετημένες εικόνες ανά ελευθέρωση κλείστρου
Δυνατότητα επιλογής απόκλισης προς Μπλε/Κίτρινο ή προς Ματζέντα/Πράσινο

Σκόπευτρο
Τύπος
Πεντάπρισμα

Κάλυψη (κατακόρυφα/οριζόντια)
Περίπου 100%

Μεγέθυνση
Περίπου 0,71x 3

Σημείο θέασης
Περίπου 21mm (από το κέντρο του φακού του προσοφθαλμίου)

Διόρθωση διοπτρίας
-3 έως +1m-1 (διοπτρία)

Οθόνη εστίασης
Σταθερή, με υπέρθεση διαφανούς οθόνης LCD για πληροφορίες

Καθρέπτης
Ημιδιαφανής καθρέπτης γρήγορης επαναφοράς

Πληροφορίες σκοπεύτρου
Πληροφορίες AF: AF μεμονωμένων σημείων/ενός σημείου, πλαίσιο AF, κατάσταση AF, ένδειξη εστίασης, κατάσταση AF, επιλογή σημείου AF, καταχώριση σημείου AF
Πληροφορίες έκθεσης: Ταχύτητα κλείστρου, τιμή διαφράγματος, ταχύτητα ISO (συνεχής εμφάνιση), κλείδωμα AE, επίπεδο/διόρθωση έκθεσης, φωτομέτρηση με φλας, κύκλος μέτρησης σημείου, προειδοποίηση έκθεσης, AEB, κατάσταση φωτομέτρησης, κατάσταση λήψης
Πληροφορίες φλας: Ετοιμότητα φλας, συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας, κλείδωμα FE, διόρθωση έκθεσης με φλας, ένδειξη μείωσης φαινομένου κόκκινων ματιών
Πληροφορίες εικόνας: Πληροφορίες κάρτας, μέγιστο πλήθος διαδοχικών λήψεων (ένδειξη 2 ψηφίων), Προτεραιότητα φωτεινών τόνων (D+), ένδειξη JPEG/RAW, Dual Pixel RAW, Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού.
Πληροφορίες σύνθεσης: Πλέγμα, ηλεκτρονικό επίπεδο
Άλλες πληροφορίες: Έλεγχος μπαταρίας, σύμβολο προειδοποίησης, ανίχνευση τρεμοπαίγματος, κατάσταση προώθησης, ισορροπία λευκού

Προεπισκόπηση βάθους πεδίου
Ναι, με πλήκτρο προεπισκόπησης βάθους πεδίου

Κλείστρο προσοφθαλμίου
Στον ιμάντα

Οθόνη LCD
Τύπος
Clear View LCD II 8,10cm (3,2"), περίπου 1.620.000 κουκκίδες

Κάλυψη
Περίπου 100%

Γωνία θέασης (οριζόντια/κατακόρυφα)
Περίπου 170° κατακόρυφα και οριζόντια

Επίστρωση
Αντιανακλαστική, με προστασία από λεκέδες. Με ενσωμάτωση ενισχυμένου γυαλιού

Ρύθμιση φωτεινότητας
Χειροκίνητη: Ρυθμιζόμενη σε ένα από επτά επίπεδα
Ρύθμιση τόνων χρωμάτων: 4 ρυθμίσεις

Χειρισμός οθόνης αφής
Μέθοδος χωρητικού τύπου με λειτουργίες μενού, ρυθμίσεις Γρήγορου ελέγχου, λειτουργίες αναπαραγωγής και προβολή σε μεγέθυνση. Επιλογή σημείου AF σε Άμεση προβολή και Ταινίες, δυνατότητα κλείστρου αφής κατά τη λήψη φωτογραφιών σε Άμεση προβολή.

Επιλογές εμφάνισης
(1) Οθόνη Γρήγορου ελέγχου
(2) Ρυθμίσεις μηχανής
(3) Ηλεκτρονικό επίπεδο σε δύο άξονες
(4) Προσαρμοσμένη οθόνη γρήγορου ελέγχου

Φλας
Καταστάσεις
Αυτόματο φλας E-TTL II, Χειροκίνητη φωτομέτρηση

Συγχρονισμός X
1/200 δευτ.

Διόρθωση έκθεσης με φλας
+/- 3EV σε βήματα 1/3 με φλας Speedlite σειράς EX

Οριοθέτηση έκθεσης με φλας
Ναι, με συμβατό εξωτερικό φλας

Κλείδωμα έκθεσης με φλας
Ναι

Συγχρονισμός δεύτερης κουρτίνας
Ναι

Υποδοχή αξεσουάρ/υποδοχή PC
Ναι/Ναι

Συμβατότητα εξωτερικού φλας
E-TTL II με Speedlite σειράς EX, υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας πολλαπλών φλας

Έλεγχος εξωτερικού φλας
μέσω της οθόνης μενού της μηχανής

Λήψη
Καταστάσεις
Έξυπνη αυτόματη σκηνή, Πρόγραμμα AE, AE με προτεραιότητα κλείστρου, AE με προτεραιότητα διαφράγματος, Χειροκίνητη (στατικές εικόνες και ταινία), Λήψη Bulb και Εξειδικευμένη (x3)

Στυλ εικόνας
Αυτόματο, Στάνταρ, Πορτραίτο, Τοπίο, Υψηλή λεπτομέρεια, Ουδέτερα χρώματα, Πιστά χρώματα, Μονόχρωμη, Καθορισμός από τον χρήστη (x3)

Χώρος χρωμάτων
sRGB και Adobe RGB

Επεξεργασία εικόνας
Προτεραιότητα φωτεινών τόνων
Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού) (4 ρυθμίσεις)
Μείωση θορύβου για εκθέσεις μεγάλης διάρκειας
Μείωση θορύβου λόγω υψηλής ταχύτητας ISO (4 ρυθμίσεις)
Οπτική διόρθωση φακού4:
- Διόρθωση περιφερειακού φωτισμού, Διόρθωση χρωματικής παρέκκλισης (κατά τη διάρκεια/μετά τη λήψη στατικών εικόνων, μόνο κατά τη διάρκεια βίντεο)
- Διόρθωση παραμόρφωσης, Διόρθωση διάθλασης, Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού (κατά τη διάρκεια/μετά τη λήψη στατικών εικόνων)
Αλλαγή μεγέθους σε M, S1, S2 ή S3 4
Κοπή: Δυνατότητα κοπής εικόνων JPEG (αναλογίες 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
- Δυνατότητα επιλογής 45 μεγεθών κοπής, από 11% έως 95% (διαγώνια)
- Εναλλαγή μεταξύ κατακόρυφου και οριζόντιου προσανατολισμού κοπής
- Δυνατότητα μετακίνησης του πλαισίου κοπής με χειρισμό από την οθόνη αφής
Επεξεργασία εικόνας RAW 4
Πολλαπλές εκθέσεις

Καταστάσεις προώθησης
Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη με υψηλή ταχύτητα, Συνεχή λήψη με χαμηλή ταχύτητα, Αθόρυβη μεμονωμένη λήψη, Αθόρυβη συνεχής λήψη, Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης (2 δευτ. + τηλεχειριστήριο, 10 δευτ. + τηλεχειριστήριο)

Συνεχής λήψη
Μέγ. Περίπου 7fps. με πλήρη παρακολούθηση AF/AE, η ταχύτητα διατηρείται για απεριόριστο αριθμό εικόνων JPEG ή 21 εικόνες RAW 777
Μέγ. 4,3fps σε Άμεση προβολή με Παρακολούθηση AF

Χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων
Ενσωματωμένο, επιλογή αρ. λήψεων από 1-99 ή απεριόριστο (επιλέξιμος χρόνος μεσοδιαστημάτων – 1 δευτ.-99 ώρες, 59 λεπτά, 59 δευτ.). Δυνατότητα χρονομέτρου λήψης Bulb (Επιλέξιμος χρόνος 1 δευτ.-99 ώρες, 59 λεπτά, 59 δευτ.)

Κατάσταση Άμεσης προβολής
Τύπος
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο με αισθητήρα εικόνας

Κάλυψη
Περίπου 100% (οριζόντια και κατακόρυφα)

Ρυθμός καρέ
29,97fps (ενδέχεται να αυξηθεί όταν εκτελείται AF)

Εστίαση
Χειροκίνητη εστίαση (μεγέθυνση της εικόνας κατά 5x ή 10x σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης)
Αυτόματη εστίαση: Dual Pixel CMOS AF (AF με ανίχνευση και παρακολούθηση προσώπων, FlexiZone-Μονή, FlexiZone-Πολλαπλή), διαθέσιμη με όλους τους φακούς EF και Κλείστρο αφής

Φωτομέτρηση
Μέτρηση με συνολική αποτίμηση σε πραγματικό χρόνο με τον αισθητήρα εικόνας (315 ζώνες)
Μερική μέτρηση (περίπου 6,3% της οθόνης Άμεσης προβολής)
Μέτρηση σημείου (περίπου 2,7% της οθόνης Άμεσης προβολής)
Μέτρηση μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο
Δυνατότητα αλλαγής χρονομέτρου ενεργοποίησης φωτομέτρησης

Επιλογές εμφάνισης
Διατίθενται 4 επίπεδα μέσω του INFO. πλήκτρου: Χωρίς πληροφορίες, Βασικές πληροφορίες λήψης, Προηγμένες πληροφορίες λήψης και Προηγμένες πληροφορίες λήψης με ιστόγραμμα
Η κατάσταση των Πολλαπλών εκθέσεων είναι επίσης διαθέσιμη στη λειτουργία Πολλαπλές εκθέσεις

Τύπος αρχείων - Στατικές εικόνες
Τύπος στατικής εικόνας
JPEG: 3 επιλογές συμπίεσης
RAW: RAW, M-RAW, S-RAW και Dual Pixel RAW (14bit, Canon original RAW 2η έκδοση)
Συμβατότητα με Exif 2.30 και Design rule for Camera File system 2.0
Συμβατότητα με Digital Print Order Format [DPOF] έκδοση 1.1

Ταυτόχρονη εγγραφή RAW+JPEG
Ναι, δυνατότητα οποιουδήποτε συνδυασμού RAW + JPEG, δυνατότητα εγγραφής ξεχωριστών μορφών σε ξεχωριστές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων Dual Pixel RAW +JPEG

Μέγεθος εικόνας
JPEG:
Αναλογίες 3:2 (L) 6720x4480, (M1) 4464x2976, (S1) 3360x2240, (S2) 1696x1280 , (S3) 640x480
Αναλογίες 4:3 (L) 5952x4480, (M1) 3968x2976, (S1) 2976x2240, (S2) 1920x1280 , (S3) 720x480
Αναλογίες 16:9 (L) 6720x3776, (M1) 4464x2512, (S1) 3360x1888, (S2) 1920x1080 , (S3) 720x408
Αναλογίες 1:1 (L) 4480x4480, (M1) 2976x2976, (S1) 2240x2240, (S2) 1280x1280 , (S3) 480x480
RAW:
(RAW) 6720x4480, (M-RAW) 5040x3360, (S-RAW) 3360x2240

Φάκελοι
Δυνατότητα δημιουργίας και επιλογής νέων φακέλων χειροκίνητα

Αρίθμηση αρχείων
(1) Διαδοχική αρίθμηση
(2) Αυτόματος μηδενισμός
(3) Χειροκίνητος μηδενισμός

Ταινία EOS
Τύπος ταινίας
Βίντεο MOV: 4K (17:9) 4096 x 2160 - Motion JPEG (μόνο εσωτερική εγγραφή)10, Full HD, HD - MPEG4 AVC / H.264, μεταβλητός (μέσος) ρυθμός δεδομένων, Ήχος: Linear PCM
Βίντεο MP4: Full HD (16:9) 1920 x 1080 - MPEG4 AVC/H.264, Ήχος: AAC

Μέγεθος ταινίας
4K (17:9) 4096 x 2160 (29,97, 25, 24, 23,98fps) Motion JPEG
Ενδοπλαισιακή/διαπλαισιακή κωδικοποίηση Full HD (16:9) 1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98fps)
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση Full HD (16:9) 1920 x 1080 HDR (29,97, 25 fps)
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση τύπου lite Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25)
Ενδοπλαισιακή κωδικοποίηση HD (16:9) 1280 x 720 (119,9, 100fps)

Δειγματοληψία χρώματος (εσωτερική εγγραφή)
4K – YCbCr4:2:2 (8bit)
Full HD/HD – YCbCr4:2:0 (8bit)

Διάρκεια ταινίας
4K και Full HD - Μέγιστη διάρκεια 29 λεπτ. 59 δεύτ. (εξαιρούνται οι ταινίες με Υψηλό ρυθμό καρέ). Χωρίς όριο μεγέθους αρχείων 4GB με κάρτες exFAT CF

Ταινία με υψηλό ρυθμό καρέ
Βίντεο MOV: HD – 1280 x 720 στα 100fps ή 119,9fps
Εγγραφή ως ταινία με αργή κίνηση σε ταχύτητα 1/4
Μέγιστη διάρκεια εγγραφής μεμονωμένων σκηνών έως 7 λεπτά και 29 δευτ.

Εξαγωγή καρέ 4K
Δυνατότητα εξαγωγής καρέ στατικών εικόνων JPEG 8,8 Megapixel από ταινία 4K

Ρυθμός μετάδοσης bit/Mbps
MOV:
4K (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): Περίπου 500Mbps
Full HD (59,94p/50,00p)/ALL-I: Περίπου 180Mbps
Full HD (59,94p/50,00p)/IPB: Περίπου 60Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/ALL-I: Περίπου 90Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/IPB (στάνταρ): Περίπου 30Mbps
HD (119,9p/100,0p)/ALL-I: Περίπου 160Mbps
MP4:
Full HD (59,94p/50,00p)/IPB (στάνταρ): Περίπου 60Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/IPB (στάνταρ): Περίπου 30Mbps
Full HD (29,97p/25,00p)/IPB (Light): Περίπου 12Mbps

Μικρόφωνο
Ενσωματωμένο μονοφωνικό μικρόφωνο (48KHz, 16bit x 2 κανάλια)

Προβολή μέσω HDMI
Μόνο σε εξωτερική οθόνη, μόνο σε εξωτερική οθόνη χωρίς εμφάνιση πληροφοριών ή ταυτόχρονα στη μηχανή και σε εξωτερική οθόνη

Έξοδος HDMI
Εγγραφή μόνο Full HD, χωρίς συμπίεση, YCbCr 4:2:2, 8bit, δυνατότητα εξόδου ήχου μέσω HDMI

Εστίαση
Dual Pixel CMOS AF με αυτόματη εστίαση Ανίχνευσης και παρακολούθησης προσώπων, Servo AF ταινίας
Χειροκίνητη εστίαση

ISO
4K – Αυτόμ.: 100-12800, H: 25600, H: 32000, H1: 51200, H2: 102400,
Full HD/HD – Αυτόμ.: 100-25600, H: 32000, H1: 51200, H2:102400

Ενσωματωμένο GPS
Πληροφορίες γεωετικετών
Γεωγραφικό μήκος, Γεωγραφικό πλάτος, Υψόμετρο, Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (CUT)

Καταστάσεις εντοπισμού θέσης
Κατάσταση 1: Η μηχανή συνεχίζει να λαμβάνει σήματα GPS σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν είναι απενεργοποιημένη
Κατάσταση 2: Η λειτουργία GPS απενεργοποιείται κατά την απενεργοποίηση της μηχανής

Ακρίβεια εντοπισμού θέσης
Εντός περίπου 30m (σε συνθήκες με καλή δορυφορική λήψη GPS, ηλιοφάνεια και χωρίς εμπόδια στον περιβάλλοντα χώρο)

Συμβατά συστήματα δορυφορικής πλοήγησης
Δορυφόροι GPS (ΗΠΑ) 
Δορυφόροι GLONASS (Ρωσία) 
Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Ιαπωνία)
Μορφή αρχείων καταγραφής
Μορφή NMEA. Ένα αρχείο καταγραφής την ημέρα

Χρήση αρχείου καταγραφής
Μεταφορά δεδομένων καταγραφής σε κάρτα μνήμης και αντιγραφή τους σε υπολογιστή
Χρησιμοποιήστε το Map Utility για την επισύναψη του αρχείου καταγραφής στις εικόνες

Ψηφιακή πυξίδα
Δεν παρέχεται

Άλλα χαρακτηριστικά
Εξειδικευμένες ρυθμίσεις
17 Εξειδικευμένες ρυθμίσεις με 46 επιλογές τιμών

Πληροφορίες μεταδεδομένων
Πληροφορίες copyright χρήστη (δυνατότητα ορισμού στη μηχανή)
Βαθμολογία εικόνας (0-5 αστέρια)
Δεδομένα IPTC (καταχώριση με το EOS Utility)
Μεταφορά εικόνας με λεζάντα (αποθήκευση λεζάντας με το EOS Utility)

Πάνελ LCD/Φωτισμός
Ναι/Ναι

Αντοχή σε νερό/σκόνη
Ναι

Φωνητική σημείωση
Όχι

Έξυπνος αισθητήρας προσανατολισμού
Ναι

Προβολή με μεγέθυνση
1,5x - 10x σε 15 βήματα

Τύποι προβολής
(1) Μεμονωμένη εικόνα
(2) Μεμονωμένη εικόνα με πληροφορίες (2 επίπεδα)
Βασική – Πληροφορίες λήψης (ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα, ISO και ποιότητα εικόνας)
Λεπτομερής – Πληροφορίες λήψης (ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα, ISO, φωτομέτρηση, ποιότητα εικόνας και μέγεθος αρχείου), Πληροφορίες φακού, Φωτεινότητα και Ιστόγραμμα RGB, Ισορροπία λευκού, Στυλ εικόνας, Χώρος χρωμάτων και μείωση θορύβου, Οπτική διόρθωση φακού, Πληροφορίες GPS
(3) Ευρετήριο 4 εικόνων
(4) Ευρετήριο 9 εικόνων
(5) Ευρετήριο 36 εικόνων
(6) Ευρετήριο 100 εικόνων
(7) Οθόνη άλματος (1, 10 ή 100 εικόνες, Ημερομηνία, Φάκελος, Ταινίες, Στατικές εικόνες, Προστατευμένες εικόνες, Βαθμολογία)
(8) Επεξεργασία ταινίας
(9) Επεξεργασία RAW
(10) Βαθμολογία

Διαδοχική προβολή
Επιλογή εικόνων: Όλες οι εικόνες, ανά ημερομηνία, ανά φάκελο, ταινίες, στατικές εικόνες, προστατευμένες εικόνες ή βαθμολογία
Χρόνος προβολής: 1/2/3/5/10 ή 20 δευτερόλεπτα
Επανάληψη: Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση

Ιστόγραμμα
Φωτεινότητα: Ναι
RGB: Ναι

Ειδοποίηση υπερέκθεσης
Ναι

Διαγραφή εικόνων
Μία εικόνα, Επιλεγμένες εικόνες, Φάκελος, Κάρτα

Προστασία διαγραφής εικόνων
Προστασία Μεμονωμένων εικόνων, Φακέλου ή Κάρτας από διαγραφή

Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης
2 ή 10 δευτ.

Γλώσσες μενού
25 γλώσσες
Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Δανικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Ισπανικά, Ελληνικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τσεχικά, Ουγγρικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Τουρκικά, Αραβικά, Ταϊλανδικά, Απλοποιημένα Κινεζικά, Παραδοσιακά Κινεζικά, Κορεατικά και Ιαπωνικά

Ενημέρωση firmware
Δυνατότητα ενημέρωσης από τον χρήστη (Μηχανή, Φακός, Μονάδα WFT, Εξωτερικό φλας Speedlite)

Διασύνδεση
Υπολογιστής
SuperSpeed USB 3.0

Wi-Fi
Ασύρματο LAN (IEEE802.11b/g/n), (μόνο 2,4 GHz), με υποστήριξη Dynamic NFC 11 Υποστηριζόμενες λειτουργίες - FTP/FTPS, EOS Utility, Smartphone, Αποστολή στο Web, Ασύρματη εκτύπωση

Άλλο
Έξοδος μίνι HDMI (τύπου C, συμβατότητα με HDMI-CEC), Είσοδος εξωτερικού μικροφώνου/Είσοδος γραμμής (στερεοφωνικό μίνι καρφί), Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα), υποδοχή τύπου N3 (υποδοχή τηλεχειρισμού)

Άμεση εκτύπωση
PictBridge
Ναι (Μόνο μέσω ασύρματου τοπικού δικτύου)

Αποθήκευση
Τύπος
1x CompactFlash τύπου I (συμβατότητα με UDMA 7) (μη συμβατή με κάρτες τύπου II και Microdrive)
1x SD/SDHC/SDXC και UHS-I

Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα
PC και Macintosh
Windows 7 (εκτός Starter Edition), Windows 8 και Windows 10
OS X v10.7-10.11

Λογισμικό
Επεξεργασία εικόνας
Digital Photo Professional 4.5 ή νεότερη έκδοση (επεξεργασία εικόνας RAW)

Άλλο
EOS Utility 3.5 ή νεότερη (συμπ. Remote Capture), Picture Style Editor, Map Utility, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, εφαρμογή Canon Camera Connect (iOS/Android)

Τροφοδοσία ρεύματος
Μπαταρίες
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου LP-E6N (παρέχεται)/LP-E6

Διάρκεια μπαταρίας
Περίπου 900 λήψεις (στους 23°C)12
Περίπου 850 (στους 0°C)

Ένδειξη μπαταρίας
6 επίπεδα και ποσοστό

Εξοικονόμηση ενέργειας
Απενεργοποίηση μετά από 1, 2, 4, 8, 15 ή 30 λεπτά

Τροφοδοτικά και φορτιστές μπαταριών
Φορτιστής μπαταριών LC-E6E (παρέχεται), Φορτιστής μπαταριών LC-E6, Τροφοδοτικό AC AC-E6N και Μετατροπέας DC DR-E6, Κιτ τροφοδοτικού AC ACK-E6N/ACK-E6, Φορτιστής μπαταριών για το αυτοκίνητο CBC-E6

Αξεσουάρ
Σκόπευτρο
Προσοφθάλμιο Eg, Φακός ρύθμισης διοπτρίας σειράς Eg με ελαστικό πλαίσιο Eg, Αντιθαμβωτικό προσοφθάλμιο Eg, Γωνιακό σκόπευτρο C

Μονάδα Ασύρματης Μεταφοράς Αρχείων
Μονάδα ασύρματης μεταφοράς αρχείων WFT-E7B

Φακοί
Όλοι οι φακοί EF (εξαιρούνται οι φακοί EF-S/EF-M)

Φλας
Canon Speedlites (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX-II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Πομπός Speedlite ST-E2, Πομπός Speedlite ST-E3-RT)

Τηλεχειριστήριο/Διακόπτης τηλεχειρισμού
Τηλεχειριστήριο με επαφή τύπου N3, Ασύρματο τηλεχειριστήριο LC-5 και Speedlite 600EX-II-RT

Άλλο
Λαβή μπαταρίας BG-E20, ιμάντας χειρός E2, Connect Station CS100

Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.

Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Ο αριθμός των σημείων AF, των σημείων AF τύπου σταυρού και των σημείων AF τύπου διπλού σταυρού εξαρτάται από το φακό που χρησιμοποιείται
Δείκτης συνιστώμενης έκθεσης
με φακό 50mm στο άπειρο, -1m-1 dpt
Δεν είναι δυνατή με M-RAW και S-RAW
Αδύνατη αλλαγή μεγέθους για εικόνες που εξήχθησαν από ταινίες 4K και που καταγράφηκαν σε ποιότητα S3
Επεξεργασία εικόνας RAW μόνο κατά την προβολή εικόνων, μόνο με RAW και Dual Pixel RAW
Μεγάλη/Υψηλή ανάλυση
Βάσει των συνθηκών δοκιμών της Canon, JPEG, ISO 100, Στάνταρ Στυλ εικόνας. Η μέγιστη τιμή fps και η χωρητικότητα της ενδιάμεσης μνήμης buffer μπορεί να μειωθούν, ανάλογα με τις ρυθμίσεις της μηχανής, το επίπεδο του φωτισμού, το θέμα, τον κατασκευαστή και τη χωρητικότητα της κάρτας, την ποιότητα εγγραφής εικόνας, την ταχύτητα ISO, την κατάσταση προώθησης, το Στυλ εικόνας, τις Εξειδικευμένες ρυθμίσεις κ.λπ.
Οι τιμές αφορούν τη χρήση με κάρτα Compact Flash UDMA 7
Ελάχιστη απαιτούμενη ταχύτητα εγγραφής κάρτας για εγγραφή 4K 30p: CF UDMA 7 – 100MB/δευτ., SD UHS-1 – 90MB/δευτ. ή μεγαλύτερη
Η χρήση Wi-Fi ενδέχεται να απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές
Λήψη μέσω σκοπεύτρου. Βάσει του προτύπου CIPA και με χρήση της μπαταρίας που παρέχεται με τη μηχανή, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά

Στη ίδια ΤΙμή!

2,665.00
Canon RF 50mm f/1.2L USM Φακός
000657
2,685.00
Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USM
001480
2,685.00