Κύπρος +306937234002 (Viber)

 Το ωράριο του καταστήματος μας από 1 έως 20 Αυγούστου θα έχει ως εξής: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 17:00 & Σαββατο κλειστά.

Sony a7 Mark III (Σώμα)

1,675.00
000006
Παράδοση σε 15+ εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί μετά από 15 εργάσιμες ημέρες)
+

Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 MP11 με οπίσθιο φωτισμό

Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R™ CMOS πλήρους καρέ 35 mm διαθέτει ανάλυση 24,2 megapixel11 οπίσθιο φωτισμό και σχεδίαση φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, για εξαιρετική ευαισθησία και δυναμικό εύρος. Δύο φορές ταχύτερη12 ανάγνωση δεδομένων, χάρη στα χάλκινα επαργυρωμένα σύρματα και το LSI εμπρόσθιου άκρου.

Πλήρως βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ο συνδυασμός συστήματος επεξεργασίας εικόνας νέας γενιά και του νέου αισθητήρα επιτυγχάνει βελτίωση ποιότητας εικόνας έως 1, 5 στοπ12. Τυπικό μεγάλος εύρος ευαισθησίας ISO έως ISO 51200 και επιτυγχάνεται δυναμικό εύρος περίπου 15 στοπ13 σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας. Η αναβάθμιση λεπτομερούς αναπαραγωγής και η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή συνδυάζονται για να μειώνουν τον θόρυβο και να διατηρούν μια συνολική αίσθηση υψηλής ανάλυσης. Η απόδοση χρωμάτων, ειδικά στην επιδερμίδα και τα φυσικά τοπία έχει επίσης βελτιωθεί δραματικά. Η α7 III επίσης υποστηρίζει έξοδο 14 bit RAW14 ακόμα και κατά τη διάρκεια αθόρυβης λήψης / συνεχούς λήψης15.

Ευρύτερη, ταχύτερη, πιο σταθερή απόδοση αυτόματης εστίασης.

Το εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και οι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης της φωτογραφικής μηχανής α9 που έχουν βελτιστοποιηθεί για την α7 III βελτιώνουν την ταχύτητα, την ακρίβεια και την απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης. Τα 693 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης παρέχουν ευρεία κάλυψη υψηλής πυκνότητας. Με έως δύο φορές βελτιωμένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης16 και η πιο ακριβής απόδοση παρακολούθησης αυτόματης εστίασης μπορείτε να καταγράψετε και να διατηρήσετε την εστίαση σε θέμα που κινείται γρήγορα και απρόβλεπτα. Επιπλέον, η α7 III εστιάζει αυτόματα με αξιοπιστία σε φωτεινότητα έως EV-317.

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount18
Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης λειτουργεί ακόμα και όταν ο φακός18 A-mount είναι προσαρτημένος στη α7 III μέσω προσαρμογέα LA-EA3. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης 693 σημείων προσφέρει κάλυψη μεγάλης περιοχής, γρήγορη απόκριση και παρακολούθηση υψηλής απόδοσης.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια τώρα με υποστήριξη AF-C


Η αυτόματη εστίαση στα μάτια υποστηρίζει τη λειτουργία AF-C με μεγαλύτερη ακρίβεια που βελτιώνει δραματικά τις λήψεις πορτραίτων, ενώ η υψηλότερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης προσφέρει ευκολότερη λήψη πορτραίτου κινούμενου αντικειμένου, ακόμα και αν το θέμα κοιτάζει κάτω και μακριά από την κάμερα, ή φωτίζεται από πίσω με το πρόσωπο σε μερικό σκοτάδι. Η α7 III υποστηρίζει αυτόματη εστίαση στα μάτια για φακούς A-mount19 με προσαρμογέα.

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής


Το νέο κουμπί AF-ON ενεργοποιεί την αυτόματη εστίαση χωρίς να χρειάζεται να πατάτε μέχρι τη μέση το κουμπί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη στιγμή που πρέπει να απελευθερώσετε το κλείστρο για να αποτυπώσετε αμέσως την εικόνα. Ένα ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά το σημείο εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε και να μετατοπίσετε το σημείο εστίασης εύκολα, για να μη χάνετε καμία ευκαιρία λήψης κινούμενων θεμάτων.

Ολοκληρωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η ευαισθησία αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη εικόνων προσαρμόζεται σε πέντε βήματα για θέματα που κινούνται έξω από την περιοχή εστίασης. Οι περιοχές και τα σημεία αυτόματης εστίασης παραμένουν τα ίδια ή μεταβάλλονται, κατά την εναλλαγή ανάμεσα σε οριζόντιο και κάθετο προσανατολισμό, ανάλογα με τις συνθήκες λήψης. Η καταχώριση περιοχής εστίασης επιτρέπει την απομνημόνευση των συχνά χρησιμοποιούμενων σημείων εστίασης και την αντιστοίχισή τους σε κουμπιά, για γρήγορη, εύκολη ανάκληση με ένα άγγιγμα, όταν χρειάζεται.

Έως 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης20

Με τη νέα μονάδα κλείστρου και τις βελτιώσεις του συστήματος επεξεργασίας εικόνας, η α7 III επιτυγχάνει συνεχείς λήψεις έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης20 (έως και 8 fps21 με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής σε λειτουργία συνεχούς λήψης με live view) για εύκολη, σταθερή λήψη ακόμα και έντονα δραστήριων θεμάτων. Περίπου έως 177 εικόνες JPEG (τυπικές) σε πλήρη ανάλυση, 89 συμπιεσμένες εικόνες RAW ή 40 ασυμπίεστες εικόνες RAW μπορούν να αποτυπωθούν σε μία συνεχή λήψη22. Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο, οι λήψεις άγριας ζωής και άλλες όπου και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης, γίνονται αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς.

Βελτιωμένη λειτουργία για συνεχείς λήψεις

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν σε λειτουργία συνεχούς λήψης μπορούν να προβληθούν ως ομάδα, και τέτοιες ομάδες μπορούν να διαγραφούν ή να προστατευτούν με έναν γρήγορο χειρισμό. Επιπλέον, με υψηλότερη δυνατότητα ριπής και συμβατότητα μέσων UHS-II, η φωτογραφική μηχανή βελτιστοποιεί τη λειτουργία εγγραφής δεδομένων σε κάρτες μνήμης. Το κουμπί Fn και το κουμπί μενού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αλλαγή ρυθμίσεων αμέσως μετά τη συνεχή λήψη, κατά τη διάρκεια της εγγραφής δεδομένων23.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα24

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K25

Ταινίες πλήρους καρέ υψηλής ανάλυσης 4K25 με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, που συμπυκνώνει περίπου 2,4 φορές26 την ποσότητα δεδομένων που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160), με ελάχιστο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας καθιστά δυνατή την εγγραφή ταινιών 4K πλήρους καρέ, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας από τις μεσαίες έως και τις υψηλές τιμές ISO, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το μοναδικό δυναμικό της ταινίας σε φορμά 4K σε κάθε λήψη. Το φορμά Super 35 mm είναι επίσης διαθέσιμο, αντί για τη λειτουργία πλήρους καρέ, αν χρειάζεται.

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Η α7 III υποστηρίζει πολλές από τις ανάγκες της παραγωγής ταινιών HDR, προσφέροντας καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, για μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων με λειτουργία διαβάθμισης χρώματος στο στάδιο του post-production[1] και νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma)21 για άμεση ροή εργασίας HDR. Ωστόσο, δεν απαιτείται διαβάθμιση χρώματος για να απολαύσετε αμέσως την αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές εικόνες [2] χωρίς υποέκθεση σκιών ή υπερέκθεση φωτεινών τόνων σε τηλεόραση συμβατή με HDR (HLG).

Ευέλικτες λειτουργίες εγγραφής ταινίας

Η α7 III διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών κάνοντας πιο εύκολη τη ροή εργασίας του επαγγελματία φωτογράφου, όπως η έξοδος HDMI καθαρού σήματος, ο χρονοκωδικός / bit χρήστη (TC/UB), ο έλεγχος εγγραφής, η εμφάνιση/ρύθμιση δείκτη, η λειτουργία zebra, η αργή και γρήγορη κίνηση27, η ταυτόχρονη εγγραφή proxy για ταινίες, η εξαγωγή και χωριστή αποθήκευση στατικής εικόνας από ταινία και η λειτουργία υποβοήθησης εμφάνισης γάμμα, μεταξύ άλλων.

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο και αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης αιχμαλωτίζει με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα και, στη συνέχεια, τα παρακολουθεί ομαλά κατά την εγγραφή ταινίας. Η κάλυψη αυτόματης εστίασης για ταινίες επεκτείνεται σε μια περιοχή σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και η περιοχή κάλυψης για στατικές εικόνες, έτσι ώστε μόλις το υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης "κλειδώσει" σε ένα θέμα ταινίας, η μηχανή συνεχίζει να το παρακολουθεί σταθερά και επίμονα. Οι τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας αυτόματης εστίασης σάς προσφέρουν την ελευθερία χρήσης εφέ αργής εστίασης κατά τη λήψη σκηνών ταινίας.

Διασύνδεση "My Menu" και νέο μενού

Το My Menu διαθέτει πλέον δυνατότητα εγγραφής και καταχώρισης έως και 30 στοιχείων μενού κατά σειρά συχνότητας χρήσης για στιγμιαία ανάκληση και, αν χρειάζεται, τα στοιχεία που δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να διαγραφούν. Μπορεί να δημιουργηθεί προσαρμοσμένο μενού για συγκεκριμένες ανάγκες λήψης. Έχει γίνει αναδιάταξη των βασικών μενού της α7 III για πιο εύκολη αναζήτηση, με ονόματα ομάδων και αριθμούς σελίδων στο πάνω μέρος της οθόνης.

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση
Μπορείτε να καταχωρήσετε βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια στις στατικές εικόνες, η οποία διατηρείται κατά την εισαγωγή των εικόνων στο PlayMemories Home ή στη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony για υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε.

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Μπορείτε να καταγράψετε διαμορφώσεις φωτογραφικής μηχανής (μέχρι δύο στη μηχανή και τέσσερις στην κάρτα μνήμης) για γρήγορη πρόσβαση μέσω του ρυθμιστικού λειτουργίας. Έως και 81 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε 11 προσαρμοσμένα πλήκτρα, ενώ μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε προεπιλογές προσαρμοσμένων λειτουργιών για στατικές εικόνες, ταινίες και αναπαραγωγή. Η λειτουργία ανάκλησης προσαρμοσμένης ρύθμισης με παρατεταμένο πάτημα προσφέρει εύκολη προσωρινή ανάκληση των ρυθμίσεων λήψης που έχουν αντιστοιχιστεί στα προσαρμοσμένα κουμπιά, κατά το πάτημά τους.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης
Με υψηλή ανάλυση και αντίθεση, καθώς και εξαιρετική διαβάθμιση και αναπαραγωγή χρώματος, που αποτελούν πλεονεκτήματα των εικονοσκοπίων OLED, αυτό το XGA OLED Tru-Finder 2359 χιλ. κουκκίδων αναπαριστά πιστά εικόνες με καθαρή ορατότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Η μεγέθυνση είναι 0,78x (περίπου 38,5° διαγώνιο FOV). Η επικάλυψη ZEISS T* μειώνει κατά πολύ την ενοχλητική αντανάκλαση φακού στον οπτικό φακό. Περίπου 40% πιο γρήγορη εκκίνηση, συγκριτικά με τον α7 II όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη Επιπλέον, η λειτουργία προβολής μπορεί να ρυθμιστεί στο "High" για να προσφέρει μεγαλύτερη και πιο φυσική λεπτομέρεια, αξιοποιώντας πλήρως την ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα 24.2 ενεργών megapixel.

Οθόνη αφής LCD για εύκολη λειτουργία εστίασης στη στιγμή

Η οθόνη LCD τύπου 3.0, 922 χιλ. κουκκίδων προσφέρει χειρισμό με οθόνη αφής και φωτεινές, καθαρές, λεπτομερείς εικόνες ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε την εστίαση με αφή για στιγμιαία εστίαση στο σημείο που αγγίζετε στην οθόνη και την επιφάνεια αφής για να σύρετε το πλαίσιο εστίασης με το δάκτυλο στην οθόνη LCD, καθώς παρακολουθείτε τη λήψη μέσα από το εικονοσκόπιο. Η οθόνη LCD παίρνει κλίση προς επάνω έως 107° και προς τα κάτω έως 41°, για ευέλικτο και άνετο κράτημα της μηχανής και παρακολούθηση της λήψης. 

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου 5.0 βημάτων28

Ολοκληρωμένο σύστημα που αντισταθμίζει πέντε τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που τείνουν να θολώνουν τις εικόνες: κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή κατά τη λήψη σε μεγαλύτερες εστιακές αποστάσεις, κραδασμοί στον άξονα X/Y στις κοντινές (και στις macro) λήψεις, και κραδασμοί περιστροφής κατά την εγγραφή στατικών εικόνων και ταινιών. Πετυχαίνει αποτελεσματικά πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 5.0 βημάτων28, ώστε η α7 III να μπορεί πλήρως να αξιοποιήσει τις υψηλής ποιότητας δυνατότητες απεικόνισης και απόδοσης εικόνας σε ζωντανή προβολή. Επιπλέον, λειτουργεί με φακούς A-mount συνδεδεμένους με προσαρμογέα τοποθέτησης, καθώς και με φακούς E-mount.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®29

Η κάμερα μπορεί να συνδυαστεί με την εγκατάσταση της εφαρμογής PlayMemories Mobile30 σε ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο ή μια συσκευή tablet για την απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας, την καταγραφή τους σε στατικές εικόνες και τη σωστή επιλογή ρυθμίσεων ημερομηνίας/ώρας και τοποθεσίας της φωτογραφικής μηχανής. Η εφαρμογή PlayMemories Home μπορεί, στη συνέχεια, να χρησιμοποιηθεί σε έναν προσωπικό υπολογιστή και οι εισηγμένες στατικές εικόνες να οργανωθούν σε έναν χάρτη.

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Μια θύρα USB Type-C™31 με υποστήριξη για USB 3.1 Gen 1 διευκολύνει την απομακρυσμένη μεταφορά σε υπολογιστή μεγάλων αρχείων δεδομένων RAW, για γρήγορη εξέταση των εικόνων σε υπολογιστή και επιστροφή στη λήψη, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η ρύθμιση για μεταφορά σε υπολογιστή μόνο των αρχείων JPEG σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις εικόνες στον υπολογιστή ακόμα πιο γρήγορα μετά τη συνεχή λήψη, καθώς η μηχανή δεν χρειάζεται να στέλνει μεγάλους όγκους δεδομένων RAW.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Για παρατεταμένες περιόδους αξιόπιστων λήψεων, η μπαταρία NP-FZ100 διαθέτει περίπου 2,2 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50, επιτρέποντας τη λήψη περίπου 710 φωτογραφιών32 με μία πλήρη φόρτιση και η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C3EM χωράει δύο μπαταρίες. Χάρη στις θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB, η μηχανή μπορεί να φορτίσει από εξωτερικές φορητές μπαταρίες για παρατεταμένες λήψεις. Για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, τα αξεσουάρ όπως η μονάδα του τηλεχειριστηρίου μπορούν να χρησιμοποιούνται από τη θύρα Multi/Micro USB ενώ η θύρα USB Type-C™ παρέχει ρεύμα. Ο προαιρετικός φορτιστής BC-QZ1 προσφέρει πιο γρήγορη φόρτιση από τη φόρτιση μέσω USB.

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει δύο υποδοχές μέσων για κάρτα SD (συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων) και για κάρτα SD/Memory Stick, αντίστοιχα. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Το κάλυμμα της κάρτας μνήμης κλειδώνει για να αποτρέπεται το ακούσιο άνοιγμα.

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Η α7 III λειτουργεί με αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες. Το σώμα είναι ενισχυμένο με ελαφρύ πάνω, εμπρός και πίσω κάλυμμα, καθώς και εσωτερικό πλαίσιο υψηλής αντοχής από κράμα μαγνησίου. Οι βίδες στη βάση του φακού αυξήθηκαν στις 6 για ενισχυμένη αντοχή. Προστέθηκε στεγανοποίηση στα κύρια κουμπιά και χειριστήρια. Ολόκληρο το σώμα στεγανοποιήθηκε για ελαχιστοποίηση της εισόδου σκόνης και υγρασίας33.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone ή tablet σε εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή PlayMemories Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και αγγίξτε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Αν δεν έχετε NFC, χρησιμοποιήστε συμβατότητα κωδικού QR για να συζεύξετε τις συσκευές.

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony34

Η σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" μπορεί να μεγιστοποιήσει την ποιότητα εικόνας, να βελτιώσει αποτελεσματικά την παραγωγή και να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με ακρίβεια εικόνες σε μορφή RAW. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Remote" [Τηλεχειρισμός], για τηλεχειρισμό της λήψης, ενώ παρακολουθείτε τις σκηνές σε ζωντανή προβολή από υπολογιστή, την επιλογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών από δεδομένα RAW, και το "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για να δείτε, να αξιολογήσετε και να επιλέξετε φωτογραφίες από μια λίστα λήψεων.35

MPN:
ILCE-7M3
Μάρκα:
Sony
Πακέτο:
Σώμα
Μοντούρα Φακού:
E-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
24MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 8-Bit
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14-Bit
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Ναι (5-Αξόνων)
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 30p
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
10fps
Μέγιστη διάρκεια βίντεο:
29 λεπτά και 59 δευτ.
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Ναι (Ψηφιακό)
Συνδεσιμότητα:
  • Bluetooth
  • NFC
  • Wi-Fi
Τύπος:
Mirrorless (CSC)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:0
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
35mm (Full Frame, FX)

Ο απόλυτα ανανεωμένος αισθητήρας εικόνας και το σύστημα επεξεργασίας εικόνας βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα εικόνας. Συνολικά βελτιωμένη απόδοση αυτόματης εστίασης, συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως 10 fps2, δυνατότητα εγγραφής ταινίας 4K3 και δραματική αναβάθμιση λειτουργικότητας από την α7 II, για να πετυχαίνετε ακόμα περισσότερες σημαντικές λήψεις.

Αισθητήρας CMOS 24,2 MP πλήρους καρέ 35 mm με σχεδίαση οπίσθιου φωτισμού

Εύρος ευαισθησίας έως και ISO 51200 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-204800 για τις φωτογραφίες)

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 693 σημείων και αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων

Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

Δυνατότητα εγγραφής ταινιών ποιότητας 4K HDR

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ

Φακοί E-mount της Sony

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Περίπου 24,2 megapixel

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)

Στατικές εικόνες: ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμο με ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 102400 και πάνω μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου 610 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 710 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)

ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), XGA OLED

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Ως ενδεικτική τιμή ορίζεται η τιμή καταλόγου της Sony. Η τελική τιμή λιανικής καθορίζεται από τον πωλητή και όχι από τη Sony.
Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης ενδέχεται να μη λειτουργεί με κάποιους φακούς ή μπορεί να απαιτείται ενημέρωση λογισμικού φακού. Δείτε τη σελίδα υποστήριξης της Sony για λεπτομέρειες.
Με συμβατό εξωτερικό φλας της Sony.
Ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες λήψης ή την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιείται.
Υποστηρίζει συμβατή συσκευή micro USB.
Δυνατότητα σύνδεσης αξεσουάρ Sony στην υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ.
Η οθόνη LCD είναι ενεργοποιημένη, λήψη κάθε 30 δευτερόλεπτα, ζουμ με εναλλαγή μεταξύ των άκρων W και Τ, το φλας αναβοσβήνει μία φορά κάθε δύο λήψεις, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής μία φορά κάθε δέκα λήψεις.
Η συνεχής λήψη βίντεο είναι δυνατή για περίπου 29 λεπτά (περιορισμός λόγω προδιαγραφών προϊόντος).
Ο αναγραφόμενος χρόνος εγγραφής, ο οποίος βασίζεται στην επανάληψη της παρακάτω διαδικασίας: Ενεργοποιήστε τη μηχανή, ξεκινήστε την εγγραφή, ζουμάρετε, θέστε τη μηχανή σε αναμονή και απενεργοποιήστε την.
Ο συνολικός χρόνος εγγραφής ταινίας. Αν φτάσετε το όριο του χρόνου συνεχούς εγγραφής ταινίας (29 λεπτά), αφήστε τη μηχανή να συνεχίσει την εγγραφή ταινίας πατώντας ξανά το κουμπί MOVIE. Δεν εκτελούνται άλλες διεργασίες όπως π.χ. ζουμ.
Κατά προσέγγιση αριθμός ενεργών pixel.
Σε σύγκριση με τον α7 II. Συνθήκες δοκιμής της Sony.
Συνθήκες δοκιμής της Sony.
Με περιορισμό στα 12 bit κατά τη συνεχή λήψη σε φορμά συμπιεσμένου RAW, έκθεση BULB ή όταν είναι ανενεργή η μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.
Όταν επιλέγεται το ασυμπίεστο φορμά RAW.
Σε σύγκριση με την α7 II σε συνθήκες αμυδρού φωτισμού. Συνθήκες δοκιμής της Sony.
Ισοδυναμία με ISO 100, φακός F2,0, σε λειτουργία AF-S.
Μόνο με φακούς SSM ή SAM. Με τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακού LA-EA3 Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο δεν υποστηρίζεται για εγγραφή ταινίας. Η λειτουργία AF-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά την επιλογή του συστήματος αυτόματης εστίασης "Εντοπισμός φάσης", αλλά η εστίαση είναι καθηλωμένη στο πρώτο καρέ κατά τη συνεχή λήψη σε όλες τις λειτουργίες εκτός από τη λειτουργία "Συνεχής: Χαμηλό" (Εξαιρετικά υψηλό, Υψηλό, Μεσαίο).
Μόνο με φακούς SSM ή SAM. Με τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακού LA-EA3 Η αυτόματη εστίαση στα μάτια δεν υποστηρίζεται για εγγραφή ταινίας. Η λειτουργία AF-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά την επιλογή του συστήματος αυτόματης εστίασης "Εντοπισμός φάσης", αλλά η εστίαση είναι καθηλωμένη στο πρώτο καρέ κατά τη συνεχή λήψη σε όλες τις λειτουργίες εκτός από τη λειτουργία "Συνεχής: Χαμηλό" (Εξαιρετικά υψηλό, Υψηλό, Μεσαίο).
Έως και 10 fps σε συνεχή λειτουργία "Hi+" και έως και 8 fps σε συνεχή λειτουργία “Hi”. Ο μέγιστος ρυθμός fps εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής.
Συνδέστε αυτό το προϊόν σε τηλεόραση Sony συμβατή με HDR (HLG) μέσω καλωδίου USB για την προβολή ταινιών HDR (HLG).
Σε λειτουργία συνεχούς λήψης "Hi+" με κάρτα μνήμης SDXC συμβατή με UHS-II. Συνθήκες δοκιμής της Sony.
Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία όλων των παραμέτρων μενού κατά την εγγραφή δεδομένων στην κάρτα μνήμης.
Εντοπίζεται τρεμόπαιγμα μόνο στα 100 Hz και στα 120Hz. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να μειωθεί. Η λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα δεν είναι διαθέσιμη στην αθόρυβη λήψη, την έκθεση λυχνίας ή την εγγραφή ταινίας.
Απαιτείται κάρτα SDHC/SDXC κατηγορίας 10 ή υψηλότερης για εγγραφή ταινίας σε φορμά XAVC S. Απαιτείται κάρτα UHS Speed κατηγορίας 3 ή υψηλότερης για εγγραφή 100 Mbps.
Εγγραφή 24p. Περίπου 1,6 φορές για εγγραφή 30p.
Χωρίς εγγραφή ήχου. Απαιτείται κάρτα SDHC/SDXC κατηγορίας 10 ή ανώτερης.
Πρότυπα CIPA. Μόνο κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή. Με φακό Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA. Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης ανενεργή.
Δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με smartphone που διαθέτουν (με ισχύ από την ημερομηνία κυκλοφορίας): • Android (Android 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, Bluetooth 4.0 ή μεταγενέστερη έκδοση) • iOS (Bluetooth 4.0 ή μεταγενέστερη έκδοση)
Χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής PlayMemories Mobile.
Δεν περιλαμβάνεται συμβατό καλώδιο USB Type-C™
Με χρήση οθόνης LCD. Περίπου έως 610 φωτογραφίες, με χρήση ηλεκτρονικού εικονοσκόπιου.
Δεν εγγυόμαστε την πλήρη προστασία 100% από τη σκόνη και την υγρασία.
Ανατρέξτε στη σελίδα λήψης για λεπτομέρειες: http://www.sony.net/disoft/d/
Κάποια μοντέλα φωτογραφικών μηχανών δεν υποστηρίζουν πλήρη συμβατότητα λειτουργικότητας. Ανατρέξτε στην τοποθεσία υποστήριξης της Sony για λεπτομέρειες.

Οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Στη ίδια ΤΙμή!

1,598.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
1,598.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Sony FE 50mm f/1.4 ZA Planar T* Φακός
000643
1,599.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies